2022-02-20 12:01:10• hírek • Bede Emőke

Drónnal postázták Kökényesdre a cigarettát - VIDEÓ

Február 19-én, 23 óra körül a Kökényesd közelében járőröző határrendészek kiszúrtak egy drónt, mely szemmel láthatóan egy csomagot szállított. Mondanunk sem kell, az apró gép nem valamelyik futárszolgálathoz tartozott, hanem Ukrajnából reptették a határ innenső oldalára.

A terület átvizsgálásakor az egyenruhások az említett település közelében, megközelítőleg 2 kilométerre az államhatártól két személyre lettek figyelmesek, akik begyűjtötték a fekete fóliába csomagolt dobozt, majd bepakolták azt a kocsijukba.


A határrendészek az esetről azonnal értesítették az ukrán kollégákat, s ezzel párhuzamosan feltartóztatták a szóban forgó autót is. A két férfit, a kocsit és a csomagot a hatóság székhelyére szállították, ahol leltárba vették a doboz tartalmát. Mint kiderült, a drón 500 csomag vámmentes boltból származó cigarettát hozott, melynek piaci értéke 5850 lejre tehető.


A dohányárut, valamint a 35.000 lej értékű személyautót a hatóság elkobozta, az ügyben pedig csempészet címszóval eljárást kezdeményeztek.



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: